Gelagat Atap rumah yg jarang di temui

on Jumaat, 28 September 2012





Mana yang lebih menarik agaknyer ...?


Gelagat Rims kereta yang menjadi idaman

Bermacam-macam jenis Rims kereta yang ada di pasaran tetapi adakalanya ia tidak sesuai dipasang pada kereta ......









Gelagat kuku yang unik

Dizaman yang serba canggih ini ada bermacam-macam bentuk kuku yang menjadi kegilaan wanita.





Gelagat ice cream yang unik

on Khamis, 27 September 2012

Adakah bentuk ice cream ini mempunyai rasa yang enak?








Gelagat pembantu rumah hisap rokok dan bergayut di hadapn baby

on Selasa, 25 September 2012


sumber : stomp.com.sg

Pembantu rumah bila dihadapan kita kelakuan mereka memang sungguh baik dan kadang-kadang terlebih baik tapi bila di belakang macam -macam hal yang mereka buat seperti gambar diatas....
Klik OPEN untuk cerita selanjutnya:
A STOMPer was concerned to see a maid smoking and chatting on the phone while the baby in her care was sitting in a pram in front of her. Said the STOMPer: "Maid smoking in front of baby. "Alerting the employer of this maid and the parents of this baby. "Spotted your maid at Bishan St 22 (near Cheers) smoking in front of your baby while chatting on the mobile phone for quite long. "Your poor baby was sitting helplessly in the pram. Please do something!"

Gelagat pelajar yang buat guru kena banyak bersabar

on Isnin, 24 September 2012




Ragam murid bermacam-macam dan guru semestinya mempunyai kesabaran yang tinggi agar tidak tertekan...

Gelagat awek kena belasah (foto)









Bermacam orang bermacam ragam...ada yang tak malu bergaduh dihadapan orang ramai....

Gelagat dan Ekspresi Lucu Para Bayi Yang Baru Lahir (FOTO)

on Rabu, 19 September 2012


Bayi sejak kelahirannya di dunia ini tentunya membawa kebahagiaan bagi orang tuanya dan orang-orang di sekitarnya. Para bayi, meskipun masih sangat mungil dan rentang, namun semenjak lahir ke dunia sudah bisa menghibur orang lain dengan ekspresi dan tingkahnya yang lucu.

Berikut ini beberapa foto bayi yang baru lahir, yang pastinya boleh membuat kita tersenyum, kerana ekspresinya yang lucu dan menggemaskan.












Gelagat anak kecil yang comel





Anak merupakan sesuatu anugerah Tuhan yang terindah.Sikap atau keletah mereka memang menghiburkan hati...apa lagi yang baru nak membesar..

Gelagat haiwan yang comel dan cute

on Isnin, 17 September 2012





memang comel dan cute gelagat haiwan ni....

Gelagat anjing dijadikan seperti kuda


Seorang lelaki di Xian, Provinsi Shaanxi, sebelah barat China, membuat sebuah kereta yang ditarik oleh seekor anjing, dan ia menjamin anjingnya tersebut tidak akan mengginggit namun menggonggong seandainya jalannya terhambat.

Anjing Menarik Pedati (sumber:wordpress.com,uniknya.com)

Qin Lin, membuat kereta tersebut untuk membantunya membawa barang-barang, namun ia pun mendekorasi kendaraannya agar terlihat indah dan cantik.  Dan benar saja, kehadirannya bersama kereta anjingmencuri perhatiaan orang-orang yang dilaluinya.
“Beberapa orang mengkritikku, dan mengatakan aku orang yang kejam,” ucap Qin
 “Anjing telah membantu membawa barang-barang manusia ratusan tahun lalu. Aku hanya melakukan apa yang telah dilakukan sebelumnya,” tambahnya. (**)
 
© Gelagat All Rights Reserved